Minä

No User

Sinun tulee kirjautua ensin.

Musiikki

Group Avatar Thumbnail

Musiikki Avatar

Ylläpitäjät

Musiikki

Julkinen Ryhmä

Kuvaus

Kaikille jotka rakastavat musiikkia ja saavat siitä voimaa

Ryhmän seinä Katso kaikki »

Näytetään viestit 1 - 5 (yhteensä 10 viestiä)  
  • Rakkauslaulut kelpaa kans.

  • Kuuntelen J-poppia ja K-poppia. Lemppareitani ovat SNSD, W ja Morning Musume. Tykkään laulaa ja minulla on hyvä ääni, mutten ole kuorossa tai käy laulutunneilla. Mitänyt suihkussa hoilaan…

  • Heippa.Minulla on myös melkoisen laaja musiikkimaku, ei se ihan vanhempiin biisiin jää, pidän iästäni huolimatta myös räpistä, ja riippuu tietysti millä mielellä olen, olenko melankolisella päällä, vaiko rokki puolella, joskus on vauhtia, ettei meinaa jalat maassa pysyä.Musiikki antaa suunnattomasti voimaa.

  • Musiikki on aina ollut voimavara, innostaja, rentouttaja ja ilostuttaja minun elämässäni. Pidän kauniista musiikista. Kuuntelen rakkauslauluja, reipasta musiikkia siivotessani ja klassista silloin, kun on aika rauhoittua unten maille. Kirjoitan myös runoja musiikin innoittamana. Hengellisiä lauluja ja virsiä kuuntelen myös, ja erityisesti silloin, kun joku läheinen on kuollut. Instrumentaaliset musiikkikappaleet ovat myös suosiossani. Rakkauslauluista on ihana tuo YOU ARE THE LOVE OF MY LIFE, laulajina George Benson & Roberta Flack. Ihanan rentouttavaa on GNOMUSY -Ballerina, etenkin Youtubesta katsottuna.

  • mulla on itelläni kans laaja musiikkimaku: kuuntelen kaikkee metallicasta antti tuiskuun ja eminemiin :D en kauheesti välitä musiikkilajeista, tärkeempää mulle on et biisissä on hyvät sanat, laulajan ääni on kiva ja muutenki koko paketti on hyvä.