Minä

No User

Sinun tulee kirjautua ensin.

Kissat [...]

Group Avatar Thumbnail

Kissat <3 Avatar

Ylläpitäjät

Ei ylläpitäjiä

Kissat <3

Julkinen Ryhmä

Kuvaus

Ryhmä soveltuu kaikille ihmisille, jotka pitävät kissoista, tai rakastavat niitä. Jos ryhmään liittyy jäseniä, jotka eivät pidä kissoista, ja tahtovat vain tulla haukkumaan, poistan tarvittaessa heidät ryhmästä.
Montako kissaa teillä on? Haluaisitko kenties kissan/kissoja? Onko sinulla joskus ollut kissa? Onko kissasi sairas? Esitä vapaasti kysymyksiä, ja kerro omista lemmikeistäsi, vaikka ne eivät olisi kissoja.

Ryhmän seinä Katso kaikki »

Näytetään viestit 1 - 5 (yhteensä 27 viestiä)  
 • mulla on kaks kissanpentua♥♥♥♥

 • mulla on kaks kissaa♥☺♥☺

 • ;oo vauu muru onko teille oikeesti tulossa kissanpentuja? O.0 wouu…
  on muuten ihan totta, että pysyttäis ryhmistä aktiivisimpana ryhmänä ja hankittais lisää jäseniä ja kerrrottais kissoista, aivan niin kuin tässä ryhmässä kuulukin.. :D

 • Nyt kaikki hankkimaan lisää jäseniä Kissat -ryhmään!
  Jos Te muut ryhmän jäsenet kuin minä ja Miss_Me ette käy enää kovin paljon ajatukseni.net -sivustolla, niin olisi ehkä ihan hyvä idea tehdä päivän ’'urotyö’’ ja kysellä muuten vaan kavereilta, ovatko kiinnostuneet kissoista yms. ja pyytää heitä liittymään tänne. Mitä te siinä menetätte?
  Mietin juuri, että olisi ehkä ihan hyvä idea laittaa kaikkien sähköpostiin tämäntapainen viesti, jos mitään ei tapahdu. Tietenkään ei kukaan kuole siihen että joku voittaa meidät ryhmien jäsenmäärässä, mutta minusta olisi kivaa jutella yli kahdenkymmenen jäsenen kanssa kissoista… Siis sellaisten ihmisten kanssa jotka OIKEASTI tykkäävät kissoista… :D

  Meille on muuten syntymässä kissanpentuja ehkäpä jo ensi viikolla!! Olen todella innoissani… :D

 • Jäseniä sais tulla kyllä vieläkin lisää…
  Joten kutsuja lähettelemään! jos siis joku kaveri tykkää kissoista….:))