Minä

No User

Sinun tulee kirjautua ensin.

Askartelu, [...]

Group Avatar Thumbnail

Askartelu, näpertely ja käsityöt Avatar

Ylläpitäjät

  • Tessa
    Ryhmän ylläpitäjä

Kuvaus

Ryhmä on avoin kaikille, jotka pitävät käsillä puuhaamisesta ja mielikuvituksen käyttämisestä askarrellessa:)

Ryhmän seinä Katso kaikki »

Näytetään viestit 1 - 5 (yhteensä 7 viestiä)  
  • Erilaiset käsityöt ovat aina olleet osa minua. Ompelutöinä olen tehnyt nukenvaatekokoelmia, paljon verhoja, bleiserin,talvitakin ja muuta sellaista ompelutyötä. Virkannut olen sängynpeitteen, nojatuolin päällisen, keittiön kappaverhon, paljon erikokoisia pöytäliinoja,tyynynpäällisiä, nukenvaatteita yms. Kutonut olen sukkia, lapasia, neuleliivin, hartiahuivin yms.
    Viimeisin innostus on huovutus, joka olikin tosi hauskaa. Teen paljon sähköpostikortteja sekä myös tavallisia kortteja. Olkitöinä olen tehnyt himmelin. Harrastan myös valokuvausta.

  • askartelu ja pikku näpertelyyn saa varata paljon aikaa..itse teen aika paljon pienoismalleja ja ne ei ihan hetkessä synny mutta lopputuloksessa ne sitten aina näkyy että aikaa on käytetty. Teen itse kaikki kortitkin ..minusta niissä on jotain omaperäistä ja se on sellainen ettei kellläään ole sitten samallaista ja siitä voin tehdä ihan minkalaisen itse haluaa.

  • Skräppään, kirjon ja neulon. Uusin harrastus on valokuvaaminen! Aineksia skräppäykseen:)

  • Hei! Täällä taas kesätauon jälkeen:) Mukava kun on tullut uusia jäseniä! Miulla askartelu on lähinnä korttien näpertelyä, nukkekodin kunnostusta ja pientä muuta puuhaa. Silloin tällöin innostun myös ompelemaan tai neulomaan. Puutöitä teen harvoin, paitsi äsken näpertelin koiralle agilityesteitä:)

  • Harrastan kaikenlaista käsillä tekemistä. Pidän puutöistä, ompelen, kudon (kangaspuilla) ja näpertelen kaikenlaista pientä ja vähän isompaa.